Foto: Shutterstock

Valsts policijas Liepājas iecirkņa darbinieki par sērijveida zādzībām no dzīvokļiem Liepājā aizturējuši kādu vīrieti, portālu "Delfi" informēja Valsts policijā.

Zādzības no dzīvokļiem notikušas aprīlī un maijā. Kā skaidro policija, iespējams vainīgais 1979. gadā dzimušais vīrietis pastrādājis vismaz deviņas zādzības no dzīvokļiem, kā arī vairākus zādzību mēģinājumus.

Iepriekš tiesātais vīrietis bija iekļuvis dzīvokļos, uzlaužot durvis. Par vērtīgām un iekārojamām viņš atzinis dažādas mantas, tostarp televizoru, portatīvo datoru, mobilo tālruni, kā arī naudu, zeltlietas. Kopumā nozagtās mantas bijušas vairāku tūkstošu eiro vērtībā.

Policija norāda, ka no nozagtajām mantām lielākā daļa ir atgūta un atdota īpašniekiem. Tāpat policija noskaidrojusi, ka aizturētais zādzības veicis viens pats. Savu vainu izdarītajos noziegumos aizturētais vīrietis pilnībā atzīst.

Patlaban policija sākusi kriminālprocesu, un turpinās pirmstiesas izmeklēšana. Aizturētajam vīrietim kā drošības līdzeklis piemērots apcietinājums.

Lielu atbalstu policijai izmeklēšanas darbā sniedza "Lombards.24.lv" personāls, norāda likumsargi. Policija uzsver, ka, noziedzīgi iegūtas mantas nododot lombardā, likumpārkāpējam būs jāuzņemas atbildība par savu rīcību. Policija izsaka pateicību "Lombards24.lv" darbiniekiem par veiksmīgo sadarbību.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!