Foto: PantherMedia/Scanpix
Naktī uz ceturtdienu, 2. jūniju, Liepājā policija aizturējusi divus vīriešus, kuri no kāda veikala nozaguši juvelierizstrādājumus, portāls "Delfi" uzzināja Valsts policijā.

Īsi pēc pusnakts Rakstvežu ielā kādam veikalam izsists loga stikls. Caur to zagļi iekļuvuši veikalā un no tā aiznesuši vairākus juvelierizstrādājumus. Notikušajai zādzībai bijuši divi aculiecinieki – aptuveni 30 gadus veci vīrieši –, kuri tobrīd netālu braukājuši ar velosipēdiem.

Izdzirdējuši plīstoša stikla skaņu, abi pievērsuši uzmanību notiekošajam un sapratuši, ka tiek pastrādāts noziegums. Aculiecinieki nekavējoties sazinājušies ar policiju. Lai likumpārkāpējiem neizdotos aizmukt, abi vīrieši ar velosipēdiem sekojuši zagļiem pa pēdām un snieguši policijai vērtīgu informāciju par personu izskatu un atrašanās vietu.

Ar aculiecinieku palīdzību policijai izdevies pa karstām pēdām Brāļu ielā aizturēt abus ļaundarus – 34 un 24 gadus vecus vīriešus. Pie aizturētajiem likumsargi atraduši nozagtos juvelierizstrādājumus.

Par notikušo sākts kriminālprocess, un policija pateicas abiem vērīgajiem un drosmīgajiem aculieciniekiem par sniegto palīdzību likumpārkāpēju aizturēšanā. Likumsargi aicinām arī citus iedzīvotājus būt modriem un līdzīgās situācijās nekavējoties sazināties ar policiju.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!