Liepājā otrdien slimnīcā ar šautu brūci nogādātā septiņpadsmit gadus vecā grūtniece esot sašauta, iespējams, nejauši, portālu 'Delfi' informēja Liepājas policijā.

Policija, nopratinot divus aizturētos jauniešus, atklājusi, ka viens no aizturētajiem puišiem – 1986. gadā dzimušais Andrejs – pielicis nesen iegādātu gāzes pistoli pie jaunās sievietes ķermeņa, domādams, ka tā neizšaus.

Taču ierocis esot izšāvis.

Policijas rīcībā ir informācija, ka traģiskajā dienā notikuma vietā lietots alkohols, taču apreibinošu vielu klātbūtni organismā varēs noteikt tikai pēc tam, kad būs zināmi ekspertīžu slēdzieni.

Patlaban turpinās izmeklēšana. Par drošības līdzekli aizturētajam Andrejam un vēl vienam 1985.gadā dzimušam puisim ceturtdien lems tiesa.

Jau vēstīts, ka policija otrdien ap plkst. 17.40 no Liepājas centrālās slimnīcas saņēmusi informāciju, ka neatliekamās medicīniskās palīdzības brigāde no kāda Peldu ielas dzīvokļa uz slimnīcu nogādājusi 1989.gadā dzimuši jaunieti, kas ir grūtniece.

Jaunietei noteikta diagnoze – iespējams, šauta brūce krūšu kurvī. Slimnīcā sievietei izdarīta operācija, taču policija pirms ekspertīzes slēdziena saņemšanas neapstiprināja, no kāda ieroča jauniete sašauta.

Policija ierosinājusi kriminālprocesu par tīšu smagu miesas bojājumu nodarīšanu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!