Ceturtdien pēc plkst.23 Liepājā Pašvaldības policijas darbinieki aptuveni 60 nepilngadīgām personām likuši atstāt ''Rietumu radio'' rīkoto Valentīndienas pasākumu Ledus hallē, jo viņi tur atradās bez vecāku klātbūtnes, turklāt vairāki no viņiem bija stiprā alkohola reibumā.
Kā informēja Liepājas Pašvaldības policijā, astoņas personas izraidītas no pasākuma par atrašanos pārmērīgā alkohola reibuma stāvoklī, lai netraucētu atpūtu pārējiem pasākuma apmeklētājiem. Viena nepilngadīga persona aizvesta mājās, bet divas nepilngadīgas personas nogādātas Liepājas centrālās slimnīcas narkoloģiskajā nodaļā medicīniskas palīdzības sniegšanai pēc pārmērīgas alkoholisko dzērienu lietošanas.

Pildot pasākuma organizatoru norādījumus, policijas darbinieki pie ieejas Ledus hallē apmeklētājiem atsavināja nažus, šķēres, asaru gāzes baloniņus, kā arī līdzpaņemtos alkoholiskos dzērienus. Policija konstatējusi 15 mēģinājumus pasākuma norises vietā ienest alkoholus dzērienus. Pasākumu kopumā apmeklējuši aptuveni 5000 cilvēku.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!