Pirmdienas rītā Liepājas pilsētas un rajona policijas pārvaldes jaunās administratīvās ēkas būvlaukumā gājis bojā strādnieks, kuram pārbraukusi pāri betona maisītāja automašīna, informēja Liepājas pilsētas un rajona policijas preses sekretāre Egita Guseva.
Būvlaukumā no rīta pirmais ieradies betona maisītāja automašīnas KRAZ vadītājs 1947.gadā dzimušais Fjodors F. Pārējie strādājošie vēl iegājuši celtnieku atpūtas mājiņā, kad dzirdējuši, kā automašīnu iedarbina, lai uzsildītu motoru. Pēc desmit minūtēm Fjodora kolēģi uzzinājuši, ka viņš pakritis zem smagās automašīnas un gājis bojā.

Automašīna bijusi "ielikta atpakaļgaitas ātrumā", Fjodors no automašīnas izkāpis un atradies tai aizmugurē, kad automašīna viņu notriekusi un pārbraukusi šoferim pāri, informēja Guseva.

Bojāgājušais bijis a/s BMGS Ventspils filiāles darbinieks, informēja Valsts darba inspekcijas Kurzemes reģionālās nodaļas vadītājs Ilmārs Buks.

Minētā firma ēkas celtniecībā piesaistīta kā apakšbūvnieks. Tā kā bojāgājušais ir Ventspils firmas darbinieks, nelaimes gadījumu izmeklēšot Valsts darba inspekcijas Kurzemes reģionālās nodaļas Ventspils sektors, informēja Buks.

Liepājas policijas jaunās administratīvās ēkas celtniecība Bāriņu ielā 3 uzsākta aptuveni pirms mēneša. Būvdarbus veic a/s "U.Pīlēna birojs".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!