Foto: LETA

Ceturtdien, 25. oktobrī, ap pulksten 17:50 Liepājas pilsētas Pašvaldības policijas darbinieki, patrulējot Jūras ielā, ievēroja uz soliņa sēdošu vīrieti, kurš, kā izskatījās, sarunājās ar sevi un vicināja rokas, portālam "liepajniekiem.lv" pastāstīja Liepājas pilsētas Pašvaldības policijas pārstāvis Kaspars Vārpiņš.

Vēršoties pie vīrieša, lai pārliecinātos, ka viņam nav vajadzīga palīdzība, tika konstatēts, ka vīrietis atrodas stiprā reibuma stāvoklī. Sarunājoties ar vīrieti, tika ievērots, ka zem atvērtas virsjakas viņam atrodas plecu josta ar ieroču maksti, kurā atradās šaujamierocim līdzīgs priekšmets.

Liepājas pilsētas Pašvaldības policijas darbinieki nekavējoties ieguva ierocim līdzīgo priekšmetu no vīrieša, lai novērstu iespējamo apdraudējumu apkārtējiem.

Tā kā 1969. gadā dzimušais vīrietis bija stiprā reibuma stāvoklī, viņš tika nogādāts Liepājas pilsētas Pašvaldības policijas Pagaidu turēšanas telpās atskurbšanai, pēc kuras viņš un ierocim līdzīgais priekšmets (iespējams – pneimatiskais ierocis) tika nogādāts Valsts policijā lietas apstākļu tālākai noskaidrošanai.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!