Foto: Shutterstock
Aizvadītajās brīvdienās, 13.decembrī un 14.decembrī, likumsargi saņēmuši informāciju par vairākiem gadījumiem par vērtīgu darbarīku zādzībām no automašīnām Liepājas apkārtnē, portāls "Delfi" uzzināja Valsts policijā.

Sestdien, 13.decembrī, instrumentu zādzība notikusi Liepājā, Arnolda ielā. Tur automašīnai "Citroen Berlingo" ir izsists aizmugurējais durvju stikls un no salona nozagti dažādi instrumenti, tostarp slīpmašīna, perforators un urbjmašīna.

Savukārt pulksten 4:30 Grobiņā, Celtnieku ielā, aizmugurējais stikls izsists kādam "Volkswagen Transporter" spēkratam. No salona ļaundari aiznesuši trīs instrumentu kastes ar instrumentiem.

Svētdien, 14.decembrī, pulksten 3:30 Liepājā, Eduarda Tisē ielā, izsitot logu, no automašīnas "Volkswagen Caravelle" salona nozagts perferators, trīs skrūvpisoļu akumulatori un koka trepes.

Valsts policija par notikušo sākusi kriminālprocesu.

Policija uzņēmumu darbiniekiem atgādina, ka atstāt naktī vērtīgus darba instrumentus transportlīdzekļos ir vieglprātīgi un bīstami.
Sastopoties ar līdzīgiem notikumiem, policija lūdz nekavējoties par to likumsargus pa tālruni 63404602 vai 110, vai vēršoties personīgi tuvākajā policijas iecirknī.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!