Foto: Valsts policija
Sestdien Madonā, Rūpniecības ielā, nezināms autovadītājs ar pagaidām nenoskaidrotu spēkratu notriecis gājēju un aizbraucis no notikuma vietas, neapstājoties un nesniedzot palīdzību cietušajam, kā arī neziņojot par notikušo atbildīgajiem dienestiem.

Kā informēja Valsts policijā, cietušais 1951.gadā dzimušais gājējs pēc negadījuma nogādāts slimnīcā.

Arī Valmierā vakar noticis līdzīgs incidents - 1986.gadā dzimis vīrietis Rīgas ielā ar automašīnu "Audi A4" uzbraucis 1930.gadā dzimušai sievietei, kura šķērsojusi gājēju pāreju. Cietusī pēc negadījuma hospitalizēta.

Tikmēr Kandavas novadā, autoceļa Stende-Sabile-Pūces 16.kilometrā, 1951.gadā dzimuša vīrieša vadīta automašīna "BMW 316" sadūrusies ar 1967.gadā dzimušas sievietes vadītu automašīnu "Opel Corsa". Pēc negadījuma slimnīcā nogādāti abu automašīnu vadītāji.

Savukārt Rīgā, Augusta Deglava ielā, 1955.gadā dzimuša vīrieša vadīta automašīna "Honda" sadūrusies ar 1989.gadā dzimušas sievietes vadītu automašīnu "Mercedes Benz". Negadījumā cietis vienas automašīnas pasažieris, 1984.gadā dzimis vīrietis, kurš pēc negadījuma nogādāts slimnīcā.

Kā liecina operatīvā informācija, aizvadītajā diennaktī Valsts policija reģistrējusi 54 ceļu satiksmes negadījumus, deviņos no tiem cietuši kopumā 14 cilvēki. Rīgas reģionā reģistrētas 23 avārijas, Zemgalē - desmit, bet Kurzemē, Latgalē un Vidzemē - pa septiņām.

Ziņots, ka Ķekavas novada Baložos 1982.gadā dzimis vīrietis ar automašīnu "Volkswagen" uz gājēju pārejas uzbraucis 1931.gadā dzimušai sievietei, kura notikuma vietā gājusi bojā.

Savukārt Ciblas novadā, uz autoceļa Pušmucova-Kārsava, 1993.gadā dzimusi sieviete ar automašīnu "Audi 100" uzbraukusi 1940.gadā dzimušam velosipēdistam, kurš arī notikuma vietā gājis bojā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!