Madonas rajonā ceturtdienas rītā, saduroties divām automašīnām, bojā gājuši četri cilvēki, informēja Madonas rajona policijas pārvaldes ceļu policijas priekšnieks Gunārs Latkovskis.
Avārija notikusi Madonas - Vecpiebalgas ceļa septītajā kilometrā ap pulksten 11. Automašīna "Volkswagen Transporter" iebrauca pretējā braukšanas joslā un saskrējās ar pretimbraucošo "Audi 100".

Notikuma vietā bojā gājuši visi, kas brauca abās avarējušajās automašīnās. No automašīnas "Volkswagen Transporter" trieciena rezultātā "izmesti" trīs Priekuļu iedzīvotāji - 1969.gadā dzimušais Igors, 1970.gadā dzimusī Irina un kāds pagaidām neatpazīts jaunietis.

Savukārt "Audi 100" vadītāja - 22 gadus vecā Aronas pagasta Kusas iedzīvotāja Andreja - līķis bija iespiests deformētajā automašīnā. Viņu dabūt ārā palīdzēja ugunsdzēsēji, kam nācās sagriezt automašīnu.

"Pagaidām nav zināms, vai autovadītāji braukuši alkohola reibumā. To varēs pateikt pēc ekspertīzes. Iespējams, ka avārija notikusi neveiksmīga apdzīšanas manevra rezultātā. Tā automašīna, kuru apdzina, iespējams nemaz neapstājās, redzot, ka notiek avārija," sacīja Latkovskis. Viņš informēja, ka šī šovasar ir traģiskākā autoavārija Madonas rajonā ar tik daudz bojā gājušajiem.

Notikuma vietā BNS pārliecinājās, ka no abām avarējušajām automašīnām maz kas bija palicis pāri, kas liecina par lielu braukšanas ātrumu. Autoavārija notikusi līdzenā ceļa posmā, un tai nav bijis aculiecinieku. Trīsarpus stundas pēc autoavārijas bojā gājušo līķi joprojām gulēja ceļmalās neapklāti.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!