Foto: stock.xchng

Bezvēsts pazudušās Jolantas Zālītes lietā finanšu situācija Latvijas Māsu asociācijā nav policijas pamatversija, komentējot presē rakstīto, ceturtdien sacīja Valsts policijas pārstāvis Dairis Anučins.

Taču šī informācija tiek pārbaudīta.

"Policijai nav pavediena, kas liktu domāt par kādu vienu noteiktu versiju," atzina policijas pārstāvis.

Joprojām aktuālas ir trīs versijas - nelaimes gadījums, noziedzīgs nodarījums vai pašas vēlme pazust.

"Neatkarīgā Rīta Avīze" ceturtdien vēsta, ka tās rīcībā ir nonākusi neoficiāla informācija, kurai, iespējams, ir saistība ar Zālītes pazušanu. Viņa kā Māsu asociācijas vadītāja bija vienpersoniski atbildīga par visām asociācijas finansēm, un tagad, pēc pazušanas, atklājies, ka kontos ir naudas iztrūkums. Asociācijā norādīja, ka Zālīte vienpersoniski bijusi atbildīga par finanšu lietām.

Neoficiāla, bet no drošiem avotiem ir informācija, ka asociācijā nav bijis viss kārtībā ar finansēm, proti, ieņēmumi nesakrīt ar izdevumiem, nav apliecinājumu izdevumiem, piemēram, čeku par pakalpojumiem, par ko grāmatvedība it kā brīdinājusi Zālīti. Viņa teikusi, ka apliecinājumi naudas izlietojumam tiks sakārtoti, ka nauda nav nekur pazudusi. Runa ir par vairākiem tūkstošiem eiro, ziņo laikraksts.

Zālīte ir bez vēsts pazudusi kopš 3.februāra. Policija aicina atsaukties cilvēkus, kuru rīcībā varētu būt informācija, kas varētu palīdzēt noskaidrot, kas ar sievieti ir noticis.

Jau vēstīts, ka Māsu asociācija 18.martā vēlēs jaunu prezidentu. Organizācijai ir nepieciešams jauns vadītājs arī tādēļ, ka pēc organizācijas līderes bezvēsts pazušanas pašlaik netiekot veikts neviens maksājums, jo nevar piekļūt bankā noguldītajai naudai. Deleģējuma rīkoties ar finansēm nevienam neesot.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!