Foto: AP/Scanpix
Desmit gadu vecās dobelnieces Diānas Kozlovskas slepkavībā apsūdzētā meitenes māte un netiklās darbībās apsūdzētais mātes draugs vainu izvirzītajās apsūdzībās neatzīst, portālam "Delfi" apliecināja prokuratūrā.

Zemgales apgabaltiesā ir pabeigta tiesas izmeklēšana un jau nākamajā trešdienā prokurors Pāvels Sondors uzstāsies ar debašu runu, kurā atklās kādus sodus pēc apsūdzības domām ir pelnījuši noziegumā apsūdzētie. Tiesā ir nopratināti visi liecinieki un ir pārbaudīti lietas materiāli.

Prokuratūrā portāls "Delfi" uzzināja, ka Kozlovskas māte Baiba, kuru apsūdz slepkavībā vainu pastiprinošos apstākļos, savu vainu neatzīst. To noliedz arī viņas draugs Andrejs Kuļijevs, kurš apsūdzēts par netiklu darbību izdarīšanu ar mazgadīgo, par nozieguma slēpšanu, ja slēpjamais noziegums ir sevišķi smags, un līķa apgānīšanu.

Desmit gadus vecā Diāna Kozlovska no savām mājām Dobelē pazuda 2007.gada augustā. Pēc pāris nedēļām meiteni atrada noslepkavotu. Meitenītes māti un viņas draugu jau toreiz turēja aizdomās.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!