Foto: stock.xchng
4. oktobrī Valsts policija aizturējusi kādu jaunieti, kurš mēģinājis atgūt parādu no paziņas, viņu smagi piekaujot, portāls "Delfi" uzzināja Valsts policijā.

1. oktobrī ap pulksten 10 Valsts policijas Rīgas reģiona pārvaldes Rīgas Teikas iecirknis saņēmis informāciju par kādu vīrieti, kurš ar smagiem miesas bojājumiem nogādāts slimnīcā.

Izmeklējot noziegumu, policisti ieguvuši informāciju, ka noziegumu, iespējams, izdarījis kāds cietušā paziņa, kurš tādējādi mēģinājis atgūt parādu.

4. oktobrī Rīgas Teikas iecirkņa policisti kopā ar Rīgas reģiona pārvaldes Kriminālpolicijas pārvaldes amatpersonām par šo noziegumu aizturēja 2000. gadā dzimušu jaunieti, kurš jau iepriekš ir nonācis policijas redzeslokā par narkotisko vielu glabāšana un lietošanu.

Saistībā ar notikušo sākts kriminālprocess pēc Krimināllikuma 125. panta 1. daļas – par tīšu smagu miesas bojājumu nodarīšanu. Par šādu noziegumu soda ar brīvības atņemšanu uz laiku līdz septiņiem gadiem un ar probācijas uzraudzību uz laiku līdz trim gadiem vai bez tās.

Aizturētajai personai piemērots ar brīvības atņemšanu nesaistīts drošības līdzeklis.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!