Foto: LETA

Valsts policijas Ogres iecirkņa policija meklē aculieciniekus ceļu satiksmes negadījumam, kas notika šā gada janvāra sākumā Suntažu pagastā, portālu "Delfi" informēja Valsts policijā.

Negadījums notika 13. janvārī autoceļa Rīga-Ērgļi 41. kilometrā ap pulksten 20:20 un tajā iesaistītas vairākas automašīnas. Avārijā cieta arī kāds vīrietis.

Kā informē policijā, automašīna ar piekabi "Scania", braucot Rīgas virzienā, slidenā ceļa dēļ nebija spējusi uzbraukt kalnā. Tāpēc automašīnas vadītājs no piekabes izkrāva baļķu kravu - daļu no tiem viņš izkrāva uz ceļa braucamās daļas.

Nedaudz vēlāk baļķu kravai uzbrauca automašīna "Chrysler Grand Voyager", kura devās virzienā no Rīgas uz Ērgļiem. Pēc šī negadījuma "Chrysler" vadītājs izkāpa no automašīnas. Viņam tad uzbrauca BMW markas auto, kas arī devās Ērgļu virzienā.

Patlaban policijas rīcībā esošā informācija liecina, ka vēl pirms "Chrysler" markas automašīna uzbrauca baļķiem, no Rīgas puses notikuma vietai pietuvojās vēl četras vieglās automašīnas. Šīs automašīnas netika garām kokvedējam ar piekabi, tāpēc devās atpakaļ Rīgas virzienā.

Policija uzskata, ka šo automašīnu vadītāji varētu liecināt par situāciju negadījuma vietā.

Iespējams, ka ir arī aculiecinieki, kas negadījuma vietai pabrauca garām uzreiz pēc automašīnu "Chrysler" un BMW sadursmes, min policijā.

Satiksmes negadījuma aculieciniekus policija aicina zvanīt pa tālruņiem 65002403, 65002428, 65002400 vai 110.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!