Saistībā ar Rīgas apgabaltiesas Civillietu tiesas kolēģijas uzlikto arestu uzņēmēja Igora Kobliņeca mantai par Ls 500 000, nodrošinot AS "Baltijas holdings" īpašnieka Vasilija Meļņika prasību, meklē uzņēmējam piederošo džipu "Mercedes Benz G", kā arī motociklu "Harley - Davidson Ultra Classic".
Kobliņeca ekskluzīvā sporta automašīna "Lamborghini Diablo" nav reģistrēta uz viņa vārda, tādēļ tiesa to nevarēja arestēt.

Jau ziņots, ka Jūrmalas tiesa 23.aprīlī uzņēmējam un kluba bijušajai grāmatvedei piemēroja apcietinājumu. Pagājušajā nedēļā Kobliņecs no īslaicīgās aizturēšanas izolatora nogādāts Matīsa cietumā, bet bijusī jahtkluba "Vikings" grāmatvede Irina Grigorjeva - Iļģuciema cietumā.

Jūrmalas pilsētas policijas pārvaldes preses un sabiedrisko attiecību galvenais speciālists Andrejs Civjans zināja stāstīt, ka abu aizturēto advokāte Iveta Jansone šo tiesas spriedumu jau ir pārsūdzējusi Rīgas apgabaltiesā, kas šo lietu skatīs piektdien, 4.maijā.

Policijas intereses tiesā pārstāvēs Rīgas tiesu apgabala prokuratūra, kas jau saņēmusi visus lietas materiālus, lai varētu sagatavoties tiesai.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!