Foto: Valsts policija
Policija meklē bezvēsts pazudušo Siguldas iedzīvotāju Klāvu Bedrīti, kurš pēdējo reizi manīts Valmierā, portālu "Delfi" informēja policijas pārstāve Dace Jukāma.

12.maijā Valmieras policija saņēma informācija, ka naktī no 10. uz 11.maiju Valmierā pie Gaujas netālu no Valmieras Mūzikas skolas bez vēsts pazudis 1984.gadā dzimis Siguldas iedzīvotājs Klāvs Bedrītis. Valmierā vīrietis viesojies kopā ar draugiem no Rīgas un Siguldas un pēc bāra apmeklējuma kopā ar vairākiem paziņām devušies Gaujas virzienā. Pēdējo reizi vīrietis redzēts 11.maijā ap četriem no rīta netālu no Gaujas.

Policisti pārmeklēja tuvāko apkārtni un Gaujas krastus, taču vīrietis nav atrasts. Policija aicina iedzīvotājus rūpīgi aplūkot attēlā redzamo vīrieti un gadījumā, ja ir informācija, kas varētu palīdzēt noskaidrot viņa atrašanās vietu, zvanīt 110, 64201300, 64201354 vai 64201304 vai vērsties personīgi tuvākajā policijas iecirknī.

Meklētais ir vidējas miesasbūves, 193 cm garš, bija ģērbies gaiši zilā kreklā ar rozā un gaiši zilām vertikālām svītrām, melnā žaketē, melnas krāsas uzvalka biksēs, kājās mokasīni. Fotogrāfijā vīrietis redzams pases bildē, tagad vīrietis ir bez ūsām un bārdas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!