Foto: DELFI

Iespējamais iemesls, kāpēc otrdienas pēcpusdienā Vecpiebalgas novada Dzērbenes pagastā no ceļa nobrauca un apgāzās mikroautobuss "Mercedes Benz Sprinter", kurā atradās desmit bērni, ir autovadītājas nogurums, informēja Valsts policijas pārstāve Sintija Virse.

Par notikušo satiksmes negadījumu ierosināts kriminālprocess, un tā ietvaros avārijas iemesli tiek skaidroti, taču policija pieļauj, ka tā notika, jo 1964. gadā dzimusī sieviete bijusi nogurusi.

Bērni, kas tika vesti no volejbola sacensībām, bijuši no Vecpiebalgas skolas.

Policija konstatējusi, ka vadītāja nav bijusi alkohola reibumā, un arī transporta līdzeklis bijis atbilstošā tehniskā stāvoklī.

Jau ziņots, ka otrdienas pēcpusdienā Vecpiebalgas novada Dzērbenes pagastā no ceļa nobraucis un apgāzies mikroautobuss "Mercedes Benz Sprinter", kurā atradās desmit bērni vecumā no 9 līdz 11 gadiem. Kopumā autobusā atradās desmit bērni un viens pieaugušas - mikroautobusa vadītāja.

Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta (NMPD) mediķi, ierodoties notikuma vietā, konstatēja, ka traumas guvuši septiņi bērni, kuri nogādāti slimnīcā. Mediķi bērniem konstatējuši vieglas un vidēji smagas traumas. Jau otrdien visi bērni no slimnīcas devušies mājās.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!