Foto: DELFI
Olainē piektdienas pēcpusdienā no ceļa nobraucis mikroautobuss un avārijā cietuši astoņi cilvēki, informē Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienestā (VUGD).

Divus no cietušajiem glābējiem nācies atbrīvot ar hidraulisko instrumentu palīdzību. Cietušie nodoti mediķu rīcībā. Informāciju par notikušo glābēji saņēmuši pulksten 14:52.

Savukārt Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta (NMPD) pārstāve Ilze Bukša pastāstīja, ka kopumā pēc mediķu palīdzības vērsušies deviņi cilvēki, no kuriem trīs nogādāti slimnīcā. Mediķi cietušo traumas vērtē kā vieglas - galvenokārt tie esot dažādi sasitumi.

Policija savukārt informē, ka mikroautobuss "Mercedes Benz", kuru vadīja 1956. gadā dzimis vīrietis, nobrauca no ceļa braucamās daļas un iebrauca kokā Olainē, Zemgales ielā. Pēc negadījuma slimnīcā nogādātas trīs mikroautobusa pasažieres – 1968., 1975. un 1987. gadā dzimušas sievietes.

Kopumā glābēji aizvadītās diennakts laikā reaģējuši uz 61 notikumu, no kuriem 29 bija saistīti ar ugunsgrēkiem, bet 25 - ar glābšanas darbiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!