Liepājas slimnīcas reanimācijas nodaļā piektdien miris uz aizdomu pamata par pērn izdarīto nežēlīgo slepkavību Iļģos aizturētais vīrietis. Vīrietis, visticamāk, miris ar sirds mazspēju.
Jau ziņots, ka Liepājas policija pagājušonedēļ aizturējusi šizofrēnijas slimnieku Andri B., kurš turēts aizdomās par pērn nežēlīgi izdarītu slepkavību. Aizturētais ievietots izolatorā, no kurienes nogādāts slimnīcā, jo viņam palicis slikti ar sirdi.

Jau vēstīts, ka pērnā gada oktobra beigās Liepājas rajona Grobiņas pagasta mežā netālu no Iļģiem un kādā dzīvoklī kartona kastē atrasts sadalīts cilvēka līķis.

Kāda Iļģu iedzīvotāja informējusi Grobiņas policijas iecirkni par to, ka ilgi nav redzēts kaimiņš, viņa dzīvokļa durvis esot ciet un no dzīvokļa nākot stipra smaka. Iecirkņa inspektors, ierodoties minētajā dzīvoklī, ieraudzījis, ka kartona kastē atrodas kāda cilvēka sadalīts līķis sadalīšanās stadijā. Vēlāk identificēts, ka mirušais ir dzīvokļa iemītnieks.

Aizdomās par izdarīto slepkavību tiek turēti divi vīrieši - kāds 1964.gadā dzimis bezpajumtnieks, kuru aizturēja Liepājas Pētertirgū, un Andris B., kurš jau iepriekš tiesāts par izdarītajām zādzībām. 1996.gadā tiesa Andri B. atzina par nepieskaitāmu un viņam piesprieda piespiedu ārstēšanos.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!