Foto: DELFI
Piektdien Zemgalē kāds vīrietis savainojies, ar motociklu uztriecoties sunim, bet cits guvis traumas, ar velosipēdu uzbraucot akmenim un nokrītot, informēja Valsts policijas Zemgales reģiona pārvaldes pārstāve Dace Kalniņa.

Dobeles novada Jaunbērzes pagastā vīrietis, vadot motociklu, sadūrās ar suni un nokrita no transportlīdzekļa. Kritiena rezultātā vīrietis guva traumas un nogādāts ārstniecības iestādē. Policijā turpina notikušā ceļu satiksmes negadījuma apstākļu noskaidrošanu.

Savukārt Tukuma novada Degoles pagastā vīrietis vadīja velosipēdu un, uzbraucot akmenim, krita. Vīrietis cieta un arī nogādāts slimnīcā. Policijā par notikušo noformēts ceļu satiksmes negadījuma reģistrācijas protokols.

Jau ziņots, ka aizvadītajā diennaktī satiksmes negadījumos uz Latvijas autoceļiem cietuši 16 cilvēki.

Piektdien valstī kopumā reģistrēts 84 ceļu satiksmes negadījumi, no tiem 14 bijuši ar cietušajiem.

Diennakts laikā Rīgas reģionā notikuši 40 ceļu satiksmes negadījumi, Latgalē – 17, Zemgalē – 14, Kurzemē – septiņi un Vidzemē – seši.

Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests piektdien pulksten 8.03 saņēma izsaukumu par degošu automašīnu, kura bija ietriekusies kokā. Automašīna dega pilnā piecu kvadrātmetru platībā. Automašīnā tika atrasts bojāgājis cilvēks.

Valsts policija informēja, ka nelaime notikusi Vecsaules pagastā uz autoceļa Bauska-Aizkraukle. Pagaidām nenoskaidrots vadītājs, vadot automašīnu "Honda Civic", nobrauca no ceļa un ietriecās kokā. Negadījuma apstākļus policija vēl skaidro.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!