Foto: stock.xchng
Naktī uz otrdienu, 26. jūniju, Rīgā, Stūrmaņu ielā, pagaidām nenoskaidrotas personas uzlauzušas bankomātu un no tā nozagušas naudu, portāls "Delfi" uzzināja Valsts policijā.

Mēģinot sagriezt bankomāta durvis, tas aizdegušās, un divstāvu ēkā izcēlies ugunsgrēks.

Ēkā nostrādājusi signalizācija un pulksten 3.18 apsardze par notikušo paziņojusi Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienestam (VUGD) un Valsts policijai.

Notikuma vietā VUGD konstatējis, ka ar atklātu liesmu deg ēkas pirmais stāvs 50 kvadrātmetru platībā un otrais stāvs 400 kvadrātmetru platībā. Paaugstinātās bīstamības ugunsgrēks likvidēts pulksten 6.29.

Saistībā ar notikušo sākts kriminālprocess pēc Krimināllikuma 18. nodaļas – par noziedzīgiem nodarījumiem pret īpašumu. Policija patlaban skaidro personas, kuras izdarījušas noziegumu. Policija apzina kopējo zaudējumu apmēru.

Valsts policija aicina atsaukties ikvienu, kuram varētu būt informācija par personām, kuras saistītas ar šo noziegumu, kā arī tos, kuru rīcībā varētu būt cita izmeklēšanā noderīga informācija. Informēt policiju iespējams pa tālruņa numuru 110 vai arī vēršoties tuvākajā Valsts policijas iecirknī.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!