Aizdomās par narkotisko vielu realizāciju Ventspils policija ceturtdien aizturēja kādu agrāk sodītu 1975. gadā dzimušu vīrieti B. Cenšoties aizbēgt no policistiem, viņš ar automašīnu izraisīja ceļu satiksmes negadījumu, kurā tikai nejaušības dēļ negadījumā necieta cilvēki.
Aizturēšana notika aptuveni pulksten 15 Ventspilī, uz Pētera ielas. Cenšoties aizbēgt no policistiem, B., izraisīja ceļu satiksmes negadījumu. Vadot automašīnu "Audi 80", viņš braucot atpakaļgaitā ietriecās mājas sienā, portālu "Delfi" informēja Ventspils pilsētas un rajona policijas pārvaldē.

Noskaidrots, ka B. nav tiesību vadīt transportlīdzekli un, iespējams, automašīnas vadīšanas brīdī viņš bijis narkotisko vielu ietekmē. Lai to noteiktu, viņam veikta ekspertīze. Ja tās rezultāts būs pozitīvs, arī par šo nodarījumu B. sauks pie kriminālatbildības.

Aizturēšanas laikā izņemta arī bēšas krāsas pulverveida viela, iespējams, heroīns, kas nosūtīts uz ekspertīzi. Par nelikumīgu narkotisko vielu realizācijas faktu uzsākts kriminālprocess.

Agrāk par huligānismu un smagu miesas bojājumu nodarīšanu sodītais B., kurš no ieslodzījuma vietas atbrīvojies pagājušā gada aprīlī, joprojām nav izcietis papildsodu policijas kontrole.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!