Foto: DELFI
Aizvadītajā nedēļas nogalē policija apturējusi 112 dzērušus šoferus, sestdien reģistrētas arī divas traģiskas avārijas, portālam "Delfi" apliecināja policijā.

Sestdien policija aizturējusi 69 dzērājšoferus, bet svētdien – 43 reibumā braukušus autovadītājus.

Policijas statistika liecina, ka sestdien 27 cilvēki reibumā bija sēdušies pie velosipēdu un motorolleru stūres, bet 16 cilvēki dzērumā vadījuši automašīnas. Policija atgādina, ka stūrēt reibumā ir bīstami, un pirmssvētku un svētku laikā policija īpaši stingri kontrolēs kārtību uz ceļiem.

Krimuldas novada Lēdurgas pagastā avarēja automašīnas "BMW" un "Audi". Negadījumā gāja bojā 1942.gadā dzimusi sieviete, bet 1931.gadā un 1935.gadā dzimušās sievietes ar dažādām traumām nogādātas slimnīcā. Savukārt Rēzeknes novada Feimaņu pagastā automašīnas "Audi" vadītājs neizvēlējās drošu braukšanas ātrumu, nobrauca no ceļa un apgāzās. Notikuma vietā no gūtajām traumām gāja bojā auto vadītājs – 1977.gadā dzimis vīrietis. Savukārt spēkrata pasažieris ar dažādām traumām nogādāts slimnīcā.

Kopumā aizvadītajā diennaktī reģistrēti 447 dažādi negadījumi un noziegumi. Deviņās no visām avārijām cietuši 12 cilvēki un divi cilvēki gāja bojā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!