Foto: DELFI
Traģiskos negadījumos pēdējās diennakts laikā Latvijā bojāgājuši četri cilvēki, starp viņiem arī viens bērns, liecina atbildīgo dienestu statistika.

Divu vieglo automašīnu sadursmē Jaunmārupē sestdien vēlā vakarā dzīvību zaudēja sešus gadus veca meitene.

Policija informē, ka plkst.22.45 Mārupes novadā notika sadursme starp "Hyundai", kuru vadīja 1978.gadā dzimis vīrietis, un "Audi", kuru vadīja 1989.gadā dzimusi sieviete. Negadījumā cieta abu automašīnu vadītāji, 2014.gadā dzimusi meitenīte, 1984.gadā un 1981.gadā dzimušas sievietes. Visi cietušie nogādāti slimnīcā. Savukārt notikuma vietā no gūtajām traumām mira 2008.gadā dzimis bērns.

Plkst.3.27 Babītes novadā 1988.gadā dzimis vīrietis ar "BMW" pagaidām nenoskaidrotu iemeslu dēļ ietriecās "Rīgas" dekoratīvajā zīmē. No gūtajām traumām 26 gadus vecais vadītājs mira notikuma vietā. Lai gan mediķi mēģināja viņu atdzīvināt, reanimēšanas pasākumi nebija veiksmīgi, informē Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienestā.

Priekuļu novadā apgāzās kravas mikroautobuss, kurā ir viens bojāgājušais. Plkst.19.07 Veselavas pagastā 1963.gadā dzimis vīrietis, vadot "WV LT", neizvēlējās ceļa segumam atbilstošu braukšanas ātrumu, ieslīdēja grāvī un auto apgāzās. Dzīvību zaudēja 1963.gadā dzimis vīrietis, bet autovadītājs cieta un ar traumām nogādāts slimnīcā.

Ātrās palīdzības dienestā aģentūru BNS informēja, ka sestdien, strādājot uz dzelzceļa, Rīgā negadījumā gājis bojā 29 gadus vecs vīrietis. Tas reģistrēts kā letāls negadījums darba vietā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!