Foto: F64
Ceļu satiksmes negadījumos Zemgalē un Kurzemē piektdien, 25. februārī, cietuši divi gājēji un viens velosipēdists, liecina Valsts policijas sniegtā informācija. Pieķerti arī desmit dzērājšoferi un divi autovadītāji narkotisko vielu iespaidā.

Aizvadītajā diennaktī visā valstī reģistrēti 79 ceļu satiksmes negadījumi, tajos cietuši desmit cilvēki. Teju puse - 44 - avāriju notikusi galvaspilsētā un tās apkārtnē, pa desmit negadījumiem reģistrēti Zemgalē, Kurzemē un Latgalē, savukārt pieci – Vidzemē.

Viens cietušais bijis negadījumā Rīgā, divi - Zemgalē, trīs - Vidzemē, viens - Kurzemē, trīs - Latgalē.

Sastādīti četri protokoli par automašīnas vadīšanu alkohola reibumā noformēti galvaspilsētā, kur arīdzan pieķerti divi autovadītāji, kas ie stūres bija sēdušies narkotisko vielu iespaidā. Četri protokoli par automašīnas vadīšanu dzērumā noformēti Latgalē, bet pa vienam - Zemgalē un Kurzemē.

Kopumā aizvadītajā diennaktī ceļu satiksmes jomā pieņemti 426 administratīvo pārkāpumu lēmumi. Tostarp 153 protokoli noformēti par ātruma pārsniegšanu. No tiem 45 bijuši Rīgā, 42 - Vidzemē, 26 - Kurzemē, 21 - Zemgalē, 19 – Latgalē.

Noformēti arī pieci administratīvo pārkāpumu protokoli par agresīvu braukšanu, visi Rīgā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!