Foto: Shutterstock
Valsts policija kādā veikalā-kafejnīcā Rīgā, Āgenskalnā, atsavinājusi kopumā 138 litrus alkoholisko dzērienu pēc tam, kad tur pircējam pēc pulksten 22 pārdota šampanieša pudele, portālu "Delfi" informēja Valsts policijā.

Rīgas Zemgales iecirkņa Kārtības policija saņēmusi informāciju par kādu veikalu-kafejnīcu Āgenskalnā, kur alkohola tirdzniecība notiekot arī naktī.

Policisti pārbaudījuši saņemto informāciju un secinājuši, ka iestādē patiešām tirgo alkoholiskos dzērienus līdzi ņemšanai arī pēc pulksten 22:00.

Kopumā šajā veikalā-kafejnīcā policisti atsavinājuši 138 litrus dažādus alkoholiskos dzērienus. Savukārt pret 1977. gadā dzimušo pārdevēju un uzņēmumu sākta administratīvā lietvedība par akcizēto preču aprites noteikumu pārkāpšanu. Par šādu pārkāpumu likumā ir paredzēts naudas sods fiziskai personai no 70 līdz 700 eiro, bet juridiskām personām no 70 – 7100 eiro, konfiscējot šīs preces.

Policija brīdina, ka arī turpmāk pārbaudīs un kontrolēs alkohola tirdzniecību pēc pulksten 22:00 vietās, kurās tas nav atļauts.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!