Kāds Rīgā dzīvojošs mūzikas ierakstu tirgonis policijai piektdien rakstveidā sūdzējies par viņam izteiktiem draudiem, informēja Rīgas Galvenās policijas pārvaldes preses sekretāre Ieva Zvīdre. Jurija Veretjanova iesniegums piektdien saņemts Rīgas Galvenajā policijas pārvaldē.
Veretjanovs stāstīja, ka viņam Rīgas Centrālajā tirgū piederot vairāki tirdzniecības kioski, kuros pārdod legālos mūzikas audio un kompaktdiskus. Kādu dienu iepretim viņa tirdzniecības vietai nostājies kāds nelegālas mūzikas produkcijas pārdevējs vārdā Igors Ševeļovs.

Pēc "asākām vārdu apmaiņām", kuru laikā Veretjanovs aicinājis nepārdot pie viņa tirdzniecības vietas nelegālu produkciju, Ševeļovs esot atklāti draudējis viņu "ierakt šeit pat zemē un nekas par to man nebūs", draudētāja sacīto atstāstīja Veretjanovs.

Viņš izsaucis apsardzes firmu, kas arī ieradusies un konfliktu novērsusi, jo Ševeļovs esot izsaucis "muskuļotus draugus", lai ar savām "metodēm" pierādītu taisnību. "Ja nebūtu atbraukusi apsardzes firma, es varbūt vairs nebūtu dzīvs," uztraucās legālās mūzikas produkcijas pārdevējs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!