Foto: Shutterstock

Uz grīdas novietotas alkohola pudeles dēļ kāds vīrietis līdz nāvei nospārdījis sievieti ar kuru kopā bija devies lietot grādīgos dzērienu, liecina Valsts policijas sniegtā informācija.

Naktī no sestdienas uz svētdienu kāda Bolderājas nama iedzīvotāji no ēkā esoša dzīvokļa izdzirdējuši sievietes kliedzienus un par to paziņojuši Valsts policijai.

Likumsargi notikuma vietā konstatējuši, ka dzīvokļa durvis nav aizslēgtas, un iegājuši dzīvoklī, kur atraduši sievietes līķi ar galvas traumu. Uzsākot izmeklēšanu, noskaidrots, ka nelaiķe dzimusi 1954. gadā, bet noziegumu, iespējams, izdarījis 1978. gadā dzimis vīrietis.

Divas stundas pēc slepkavības likumsargi aizdomās turamo vīrieti aizturējuši uz ielas.

Sākotnēji vīrietis savu vainu noliedzis, taču tagad izdarītajā atzinies. Viņš atklājis, ka ar minēto sievieti iepazinies nesen un abi devušies uz viņas dzīvokli lietot alkoholu. Izdarīto vīrietis skaidrojis ar pēkšņu dusmu lēkmi – viņu esot aizkaitinājusi uz grīdas novietota alkohola pudele, tāpēc viņš sācis savu tikko sastapto paziņu sist kājām.

Pēc slepkavības vīrietis paņēmis alkohola pudeli un devies prom.

Saistībā ar notikušo uzsākts kriminālprocess par tīša smaga miesas bojājuma nodarīšanu, kas vainīgā neuzmanības dēļ bijis par iemeslu cietušā nāvei. Par šādu noziegumu likumā paredzēta brīvības atņemšana uz laiku no trim līdz piecpadsmit gadiem, konfiscējot mantu vai bez mantas konfiskācijas.

Svētdien, 5. maijā, aizturētajam tiesa piemērojusi drošības līdzekli – apcietinājumu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!