Foto: PantherMedia/Scanpix
Pirmdien ap pulksten 16 Nīcas novada Otaņķu pagastā saskrējušās divas automašīnas un pēc avārijas slimnīcā nogādāti četri cilvēki, portāls “Delfi” uzzināja Valsts policijā.

Kā informē policijā, 1989.gadā dzimušas sievietes vadīta "Volvo" markas automašīna pie ceļa virziena maiņas pa kreisi iebrauca pretējā joslā, kur notika sadursme ar "Golf" markas automašīnu, ko vadīja 1952.gadā dzimusi sieviete. Negadījumā cieta abu automašīnu vadītājas un divi pasažieri. Visi cietušie nogādāti slimnīcā.

Jēkabpils novadā Kalna pagastā kāda 1981.gadā dzimusi sieviete, vadot "Ford" markas automašīnu, nobrauca no ceļa un apgāzās. Pēc negadījuma slimnīcā ar dažādām traumām nogādāta 2008.gadā dzimusi meitene.

Savukārt Ozolnieku novada Ozolnieku pagastā Spartaka un Stadiona ielas krustojumā kāda 1937.gadā dzimusi sieviete vadīja "Opel Corsa" markas automašīnu un krustojumā saskrējās ar 2001.gadā dzimušas meitenes vadītu velosipēdu "Roxver". Negadījumā cieta velosipēda vadītāja, kura nogādāta slimnīcā.

Pirmdien Liepājā ap pulksten 10 kāds 1948.gadā dzimis vīrietis vadīja velosipēdu "Candidat" bez vadītāja apliecības un atrodoties alkoholisko dzērienu ietekmē. Viņš Pļavu ielas un Strautu ielas krustojumā nepārliecinājās par manevra drošību, veica kreisā pagrieziena manevru un izraisīja sadursmi ar tajā pašā virzienā braucošo automašīnu "Dodge", ko vadīja 1945.gadā dzimis vīrietis. Pēc negadījuma ar dažādām traumām slimnīcā nogādāts velosipēda vadītājs.

Pirmdien kopumā reģistrēts 51 ceļu satiksmes negadījums. Negadījumos cietuši 12 cilvēki.

Reibumā pie stūres braucam pieķerti 42 automašīnu un velosipēdu vadītāji.

Pa ātruma pārsniegšanu noformēti 242 administratīvā pārkāpuma protokoli.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!