Foto: AFP/Scanpix

Pagājušajā nedēļā, 5. janvārī, Skrīveros, izsitot loga stiklu, iekļūts kādā mājā, no kuras nozagta Budas statuja, portālam "Delfi" pavēstīja Valsts policijas (VP) pārstāve Dace Kalniņa.

Policijā par notikušo sākts kriminālprocess.

Kā portālu "Delfi" informēja Kalniņa, zādzības faktu konstatēja mājas īpašnieka ģimenes loceklis. Šobrīd tiek skaidrots, vai ir nozagtas vēl kādas citas mantas, un precizēts zaudējumu apmērs.

Kopumā aizvadītajā diennaktī VP Aizkraukles iecirknī saņemta informācija par četriem gadījumiem, kad cilvēki vērsušies pēc palīdzības policijā, vai konstatēts, ka noticis noziedzīgs nodarījums. Ceļu satiksmes uzraudzības jomā pieņemti 16 administratīvo pārkāpumu lēmumi, tai skaitā trīs par atļautā braukšanas ātruma pārsniegšanu. Par automašīnas vadīšanu alkohola reibumā sākts viens kriminālprocess.

7. janvārī Aizkraukles iecirknī policija saņēmusi iesniegumu par patvaļīgi nozāģētiem kokiem kādā privātīpašumā Aiviekstes pagastā. Policijā par notikušo sākts kriminālprocess.

Kā liecina sākotnējā informācija, 9. janvārī Koknesē vīrietis vadīja automašīnu „Audi A4", būdams 1,23 promiļu reibumā, kā arī bez likumā noteiktā kārtībā iegūtām transportlīdzekļa vadīšanas tiesībām. Policijā par notikušo sākts kriminālprocess.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!