Rīgas rajona policija svētdien diennakts laikā divas reizes par patvarīgu automašīnas aizdzīšanu aizturējusi 20 gadus vecu iereibušu Valmieras iedzīvotāju.
Rīgas rajona policijas pārvaldes preses sekretāre Ingūna Gaile pastāstīja, ka svētdien naktī ceļu policija Salaspilī aizturējusi automašīnu "BMW 318", kuras vadītāja 1982.gadā dzimušā Jāņa organismā konstatēts alkohols. Policisti sastādījuši administratīvā pārkāpuma protokolu par transportlīdzekļa vadīšanu alkohola reibumā, bet auto novietots policijas aizturēto transportlīdzekļu stāvvietā Celtnieku ielā, bet iereibušais vadītājs atlaists.

Nedaudz vēlāk policija saņēmusi informāciju no Valmieras rajona, ka nesen stāvvietā novietotais auto iepriekš patvarīgi aizbraukts no kādas ielas Valmierā. Taču, tā kā spēkrats tobrīd jau bijis policijas rīcībā, Rīgas rajona policijas pārvalde paziņojusi pārējām valsts policijas struktūrvienībām, ka auto atrasts un tā meklēšana nav nepieciešama.

Pēc dažām stundām autostāvvietas sargs ziņojis policijai, ka nesen atdzītais auto vairs neatrodas stāvvietā, turklāt nesen atlaistais šoferis no notikuma vietas ar to aizbraucis cauri žogam. Nepilnu stundu vēlāk ceļu policijai izdevies auto apturēt vēlreiz. Šoreiz 20 gadus vecais likumpārkāpējs nonācis Valmieras rajona policijas rokās.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!