Foto: Valsts policija
Marta sākumā no dzērienu veikala Ķekavas pagastā nozagts konjaks 700 eiro vērtībā, portālu "Delfi" informē Valsts policijā, aicinot iedzīvotājus aplūkot attēlā redzamo vīrieti un ziņot par viņa atrašanās vietu.

Veikala videonovērošanas kameras fiksējušas, ka attēlā redzamais vīrietis divas reizes ieiet veikalā, sakrauj pudeles somā un tās iznes no veikala. Zādzība notikusi 5. martā veikalā Ķekavas pagasta Krustkalnos.

Par notikušo Valsts policijai paziņojuši veikala darbinieki, kuri nebija pamanījuši zādzības brīdi, taču vēlāk secinājuši, ka no plauktiem ir pazudušas 15 dārga konjaka pudeles. Nozagtā alkohola aptuvenā vērtība ir 700 eiro.

Notikuma vietā ieradušies Valsts policijas Baložu iecirkņa policisti. Izskatot videonovērošanas kameru ierakstus, likumsargi pamanījuši kādu vīrieti, kurš lielā somā sakrāmējis alkohola pudeles un tās iznesis ārā. Video redzams, ka pēc brīža vīrietis atgriezies un jau atkal piekrāmējis somu ar alkoholu, ko nepamanīts iznesis to laukā.

Par notikušo policijā sākts kriminālprocess pēc Krimināllikuma 175. panta 1. daļas – par zādzību. Par šādu noziegumu soda ar brīvības atņemšanu uz laiku līdz diviem gadiem, īslaicīgu brīvības atņemšanu, piespiedu darbu vai naudas sodu.

Valsts policija aicina aplūkot attēlā redzamo vīrieti un atpazīšanas gadījumā zvanīt policijai pa tālruni 67099223, 20381566 vai 110, vai arī sniegt informāciju pa e-pastu tatjana.burhovecka@riga.vp.gov.lv.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!