Foto: LETA
Trešdien Rīgā kāds pagaidām nenoskaidrots vīrietis no veikala Rīgā, Stabu ielā, nolaupījis ap 1200 latu vērtu konjaku, kā arī vēl divas lētāku dzērienu pudeles.

Laupīšana pastrādāta pēc pulksten 18, kad kāds vīrietis, kurš nav bijis tērpies ne maskā, ne arī citiem līdzekļiem mēģinājis slēpt savu seju, iegājis veikalā, ieraudzījis, ka tajā ir tikai pārdevēja un nekavējoties devies pie dārgāko dzērienu plaukta. Vīrietis paņēmis trīs dzērienu pudeles un mēģinājis iet laukā no veikala, taču pārdevēja skubinājusi viņu par tām tomēr samaksāt, portālu "Delfi" informēja Valsts policijas Rīgas reģiona pārvaldes preses pārstāvis Toms Sadovskis.

Laupītājs pārdevēju nav klausījis un piedraudējis viņai ar vardarbīgu izrēķināšanos. Vīrietis pametis veikalu, sev līdzi aiznesot grādīgo dzērienu pudeles.

Pagaidām policija vēl precizē veikalam nodarītos zaudējumus, taču, pēc portāla "Delfi" rīcībā esošās informācijas, vērtīgākais laupītāja guvums bijusi 1200 latu vērta konjaka pudele, kas iepakota īpašā "čemodāniņā".

Policija sākusi kriminālprocesu pēc Krimināllikuma 176.panta 1.daļas par laupīšanu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!