Foto: Valsts polcija

Šāgada aprīlī nogalinātā futbola aģenta Romāna Bezzubova lietā policija joprojām izskata divas slepkavības versijas: vienu, kas ir saistīta ar Bezzubova profesionālo darbību, un otru, kas saistīta ar viņa privāto dzīvi, svētdien vēstīja Latvijas Televīzijas raidījums "Panorāma". Kopumā lietā ir 12 aizdomās turētie, saistībā ar slepkavību Valsts policija šonedēļ meklēšanā izsludināja divus cilvēkus.

Raidījums arī atklāja, ka vēl arī divām personām ir piemērots drošības līdzeklis apcietinājums, un šīs personas atrodas brīvības atņemšanas vietās.

Valsts policijas Rīgas reģiona pārvaldes Kriminālpolicijas pārvaldes priekšnieka vietnieks Vilnis Naglis arī apliecināja, ka turpinās sadarbība ar partneriem ārvalstīs. Iepriekš policija ziņoja, ka informācijas apmaiņa notiek ar Krieviju, Baltkrieviju un Eiropolu, vēsta LTV raidījums.

Kā ziņoja ziņu aģentūra LETA, Bezzubovs tika nošauts 14. aprīļa rītā Rīgā, Purvciemā. Izbraucot uz Gunāra Astras ielas, Bezzubova vadītajai automašīnai tika aizšķērsots ceļš un futbola aģenta virzienā no automātiskā ieroča tika raidīti vairāki šāvieni. Nākamajā naktī Mežaparkā tika atrasta sadedzināta uzbrukumā izmantotā automašīna "BMW X5".

Uzreiz pēc slepkavības policija pieļāva, ka Bezzubova nogalināšana varētu būt pasūtījuma slepkavība, kas saistīta ar cietušā profesionālo darbību, vienlaikus uzsverot, ka tiek izmeklētas arī citas versijas.

Valsts policijas priekšnieks Armands Ruks 14. aprīlī žurnālistiem pastāstīja, ka slepkavībā varētu būt iesaistītas vismaz trīs personas, kuras uz Bezzubovu raidīja lodes no automātiskā ieroča, vīrieti no sākuma smagi ievainojot, taču viņš spēja turpināt ceļu, radot sadursmi ar noziedznieku automašīnu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!