Foto: DELFI
Policija Rīgā aizturēja kādu agrāk tiesātu auto spogulīšu zagli, savukārt kāda iedzīvotāja modrība palīdzēja policijai aizturēt datoru nozagušus jauniešus, portālu "Delfi" informēja Valsts policijas Rīgas reģiona pārvaldes pārstāvis Toms Sadovskis.

Naktī uz otrdienu, aptuveni pulksten 1:30 policija Pārdaugavā pie automašīnas "Toyota RAV 4" pamanīja kādu aizdomīgu vīrieti, kurš, ieraugot likumsargus, metās bēgt. Pēc pārsimts metru pakaļdzīšanās policisti vīrieti aizturēja. Nozagto spogulīti viņš bēgot paspēja izmest, taču vēlāk pie viņa atrada vēl divus auto spoguļu komplektus.

1981.gadā dzimis vīrietis iepriekš astoņas reizes tiesāts par mantiskajiem noziegumiem un narkotiku lietošanu. Arī aizturēšanas brīdī viņš bija acīmredzamā reibuma stāvokļi, iespējams, narkotiku ietekmē.

Savukārt kāds acīgs un modrs Āzenes ielas iedzīvotājs palīdzēja noķert divus zagļus. Naktī policijai zvanīja kāds iedzīvotājs un ziņoja, ka divi jaunieši pa ielu nes datoru, kas, viņaprāt, varētu būt zagts.

Notikuma vietā policija sastapa 1987.gadā un 1993.gadā dzimušus jauniešus, kuri nespēja paskaidrot datora izcelsmi. Vēlāk policijā jaunieši atzinās, ka datoru nozaga. Vecākais no viņiem iepriekš jau bija nonācis policijas redzeslokā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!