Aizvadītās nedēļas nogalē Bauskas rajonā Gailīšu pagastā, nokrītot no braucošas automašīnas jumta, gājis bojā kāds 24 gadus vecs vīrietis. Savukārt 30 gadus vecs vīrietis guvis vieglus miesas bojājumus.
Kā informēja Valsts policijas preses dienestā, svētdien, 11.augustā plkst.19.40 Bauskas policija saņēma informāciju par ceļu satiksmes negadījumu Gailīšu pagastā, kur no braucošas automašīnas bija nokrituši divi vīrieši.

Pirms negadījuma cilvēku kompānija, kurā bija automašīnas vadītājs, 26 gadus vecais Raivis, un vēl pieci pasažieri, braukuši spēlēt futbolu. Pa ceļam kompānija satikusi vēl divus vīriešus. Tā kā automašīnā vietas vairs nav bijis, viens no vīriešiem iekārtojies uz automašīnas "Opel Ascona" jumta, bet otrs uz automašīnas bagāžas nodalījuma.

Pēc neilga laika ceļa līkumā no automašīnas nokrita uz bagāžnieka sēdošais vīrietis, kurš nopietnas traumas negadījumā neguva. Pēc brīža no braucošās mašīnas nokrita arī uz jumta sēdošais vīrietis. No gūtajām traumām notikuma vietā gāja bojā 1978.gadā dzimušais Raitis. Policija noskaidro visus negadījuma apstākļus.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!