Trešdien no rīta Ogrē ledū ielūzis un noslīcis kāds slēpotājs. Policija lūdz iedzīvotāju palīdzību slēpotāja personības noskaidrošanai, ziņo "Ogres Vēstis".
Trešdien aptuveni pulksten 10.50 Ogres rajona policijas pārvaldē vērsās sieviete, kura bija kļuvusi par aculiecinieci tam, kā Daugavā, pretim "Priedītēm", ledū ielūzt un noslīkst kāda pagaidām nenoskaidrota persona, kas, pēc visa spriežot, slēpojusi pa Daugavas ledu.

Nelaimes vietā izsauktie Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta darbinieki ielūzušo un noslīkušo cilvēku neatrada, taču iespējamajā nelaimes vietā uz Daugavas ledus atrasta melna slēpotāju nūja ar pelēku uzrakstu "Nova Exel" un melns dermantīna cimds ar auduma ielaidumiem. Spriežot pēc nūjas, slēpotājs varējis būt aptuveni 185 centimetrus garš.

Policijas darbinieki aicina atsaukties tos, kuru tuvinieks minētajā laikā devies slēpot, bet mājās līdz šim nav atgriezies, kā arī tos, kas laikā no pulksten 10 līdz 11 redzējuši kādu cilvēku slēpojam pa Ogres upes un Daugavas ledu, vai arī minētajā sakarā var sniegt policijai jebkuru citu noderīgu informāciju.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!