Foto: Shutterstock

Pagājušās nedēļas nogalē Ogres novada pašvaldības policija patruļas laikā pieķērusi kādu 1972 . gadā dzimušu autovadītāju, kurš automašīnas vadīšanas laikā iekaustījis automašīnā sēdošo bērnu.

"Ogres fakti" vēsta, ka policijas uzmanību piesaistījis tas, ka pretimbraucošā automašīna "Opel" braukšanas laikā vairākkārt strauji mainījusi virzienu un braukusi līkločiem.

Caur automašīnas priekšējo stiklu policijas darbinieki pamanījuši, ka automašīnā kopā ar autovadītāju atrodas divi bērni, kuri sēž uz aizmugurējā sēdekļa. Policijas darbiniekiem redzot, vīrietis pagriezies uz aizmuguri un vairākas reizes iesitis tur sēdošajam bērnam.

Lai pārliecinātos, ka bērniem nedraud briesmas, policijas darbinieki apturējuši automašīnu un pamanījuši, ka viens no aizmugurē sēdošajiem bērniem, sešus gadus vecs zēns raud. Raudošajam puikam līdzās sēdējusi četrus gadus veca meitene.

Autovadītājs - 1972.gadā dzimis Lielvārdes iedzīvotājs paskaidrojis, ka aizmugurē sēdošie bērni sastrīdējušies dēļ rotaļlietas un vīrietis ceties tos izšķirt. Policijas darbinieki par notikušo informējuši abu bērnu māti. Bērni nodoti mātes rīcībā. No tēva un mātes pieņemti paskaidrojumi. Par notikušo pašvaldības policija informēs atbildīgos dienestus.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!