Foto: DELFI

Pagājušā diennaktī negadījumos cietuši divi velosipēdisti un motociklists, portālu "Delfi" informē Valsts policija.

Jelgavā, Tērvetes ielā 2002. gadā dzimis zēns ar velosipēdu, braucot pat gājēju un velosipēdu ceļu, nenovaldīja velosipēdu, kā rezultātā uzbrauca uz ceļa braucamās daļas, kur notika sadursme ar automašīnu "Audi 80". Pēc negadījuma zēns nogādāts slimnīcā.

Rīgā, Ulbrokas un Dzelzavas ielu krustojumā vīrietis ar automašīnu "BMW" uzbrauca 1995. gadā dzimušai velosipēdistei. Pēc negadījuma velosipēdiste nogādāta slimnīcā.

Aizkrauklē, Bērzu ielā 1988. gadā dzimis vīrietis braukšanas laikā krita no motocikla "Yamaha", kā rezultātā guva miesas bojājumus un tika nogādāts slimnīcā.

Olaines novadā uz autoceļa Rīga - Jelgava 1958. gadā dzimis vīrietis ar automašīnu "Opel" netika galā ar auto vadību, nobrauca no ceļa un iebrauca ceļa nožogojumā. Pēc negadījuma vīrietis nogādāts slimnīcā.

Dundagas novadā, Kolkas pagastā, pa ceļu Ventspils- Kolka 1991. gadā dzimusi sieviete netika galā ar automašīnas "Mercedes-Benz" vadību, nobrauca no ceļa braucamās daļas un apgāzās. Negadījumā cietis automašīnas pasažieris, 1991. gadā dzimis vīrietis.

Kopumā pagājušā diennaktī reģistrēti 73 satiksmes negadījumi, tajos cietuši 17 cilvēki. Savukārt diennakts laikā par ātruma pārsniegšanu sodīti 245 braucēji.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!