Foto: DELFI

Aizvadītajā diennaktī valstī reģistrēti 86 ceļu satiksmes negadījumi, kuros cietuši 17 cilvēki un divi gājuši bojā, informē Valsts policija.

Kopumā ceļu satiksmes jomā pieņemti 477 administratīvo pārkāpumu lēmumi, tajā skaitā 244 par ātruma pārsniegšanu, 13 par automašīnas vadīšanu alkohola reibumā un astoņi par agresīvu braukšanu.

Piektdien, 30. oktobrī, ap pulksten 13.05, Pārgaujas novadā, Stalbes pagastā, uz autoceļa Inčukalns-Valmiera-Igaunijas robeža notika ceļu satiksmes negadījums. Pēc sākotnējās informācijas autobusa vadītājs uzbrauca velosipēdistam, kurš no gūtajām traumām gāja bojā notikuma vietā. Valsts policija skaidro notikušā apstākļus.

Sestdien, 31. oktobrī, ap pulksten 00.02, Kokneses novadā, Bebru pagastā kāds automašīnas "Renault" vadītājs netika galā ar transportlīdzekļa vadāmību, kā rezultātā nobrauca no ceļa braucamās daļas un uzbrauca šķērslim - elektrības stabam. Ceļu satiksmes negadījumā no gūtajām traumām bojā gāja viena persona, taču vēl viena persona ar gūtajām traumām tika nogādāta medicīnas iestādē. Valsts policija turpina skaidrot notikušā apstākļus.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!