Foto: LETA

Pagājušajā nedēļā Zemgales novadā notikušas vairākas zādzības, tostarp zagta dīzeļdegviela. No kravas automašīnas Dobelē nozagti 200 litri degvielas, taču Bauskas novadā – 345 litri. Dīzeļdegviela no trim traktoriem izzagta arī Jaunjelgavas novadā, portālu “Delfi” informēja Valsts policijas (VP) pārstāve Dace Kalniņa.

Kā liecina sākotnējā informācija, no 16. līdz 17. martam Dobelē, slēgtā teritorijā, bojājot signalizācijas iekārtu, no traktora un kravas automašīnas nozagti 200 litri dīzeļdegvielas, radot zaudējumus kopsummā par 359,54 eiro. Policijā par notikušo sākts kriminālprocess.

Tāpat pagājušajā diennaktī, 20. martā Bauskas novada Bārbeles pagastā, uzlaužot atslēgu un izņemot logu, no šķūņa nozagtas dažādas mantas par kopējo summu 2286 eiro – 345 litri dīzeļdegvielas, zāģis „Bosch", motorzāģis "Husqvarna", četri automašīnas riepu diski u.c. Policijā par notikušo sākts kriminālprocess.

Savukārt sestdien, 19. martā, Jaunjelgavā, Jelgavas ielā, no trīs traktoriem tika nozagti aptuveni 340 litri dīzeļdegvielas. Nodarītais materiālais zaudējums tiek precizēts. Arī šajā gadījumā policijā par notikušo sākts kriminālprocess.

Tāpat policija informē, ka no 27. februāra līdz 18. martam Dobeles novada Bērzes pagastā, izsitot logu, iekļūts mājā, no kuras nozagti divi televizori, blenderis, instrumentu kaste, skrūvgriežu komplekts u.c. mantas. Nodarīts materiālais zaudējums 900 eiro apmērā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!