Foto: LETA
Veikalu tīklu "Iki" un "Cento" operatora, SIA "Palink" rīkotājdirektore Dace Zundure vērsusies policijā, lūdzot izvērtēt viņai sūtītu e-pastu, kurā viņa saskatījusi draudus, portālu "Delfi" informēja uzņēmuma pārstāve Velga Ozola.

Sieviete svētdien saņēmusi e-pastu no personas, kas sevi dēvējusi par Niku Bergu. "E-pastā man tika izteikti draudi, kurus uztvēru kā reālus, un rezultātā radās pamats uzskatīt, ka mana veselība un dzīvība ir apdraudēta. Nepazīstu nevienu personu ar tādu vārdu, un mana e-pasta adrese nav publiski pieejama. Nevar nepamanīt, ka vēstules nosūtīšanas laiks sakrīt ar SIA "Palinka" maksātnespējas procesu," paziņojumā medijiem teikusi Zundure. Uzņēmuma pārstāve norādīja, ka netiks atklāts e-pasta saturs, jo tas ir nodots izvērtēšanai policijā.

Policijas pārstāvis Toms Sadovskis portālam "Delfi" apliecināja, ka Brasas iecirkņa policija ir saņēmusi iesniegumu un to izvērtēs.

Jau vēstīts, ka Rīgas Kurzemes rajona tiesa ceturtdien atzina veikalu tīkla "Iki" un "Cento" operatora SIA "Palink" maksātnespēju. Uzņēmums gan šo lēmumu apstrīdēja Ģenerālprokuratūrai.

Prasību par "Palink" maksātnespēju iesniedzis Sergejs Guščins, kuram SIA "Landekss" cedējis daļu no SIA "Palink" parādsaistībām, kuras uzņēmums neatzīst. Tiesa nolēma pasludināt SIA "Palink" maksātnespējas procesu un iecelt procesa administratoru.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!