Par "Aldara" mārketinga direktores slepkavību aizdomās turētā jaunieša mātei kā drošības līdzeklis šodien piemērots paraksts par dzīves vietas nemainīšanu, aģentūrai LETA sacīja Tukuma kriminālpolicijas priekšnieks Helmuts Lukačovs.
Lukačovs atsacījās sniegt sīkāku informāciju par to, kāpēc sieviete pirms trijām dienām tika aizturēta un kāpēc viņai ir piemērots drošības līdzeklis.

LETA jau ziņoja, ka piektdien Tukuma rajonā pagaidām neskaidrotos apstākļos nogalināta lielākās Latvijas alus darītavas AS "Aldaris" mārketinga direktore Laima Priedīte.

1975.gadā dzimušās sievietes mirstīgās atliekas ar vairākām durtām brūcēm tika atrastas ap plkst.2.10 naktī uz svētdienu autoceļa Tukums-Zante 23.kilometrā. Vēlāk netālu atrasta Priedītes dienesta automašīna - 2002.gada izlaiduma "Volvo S60".

Aizdomās par Priedītes slepkavību un viņas automašīnas nolaupīšanu tika aizturēts 15 gadus vecs jaunietis, kuru vēlāk apcietināja.

Kā noskaidroja policijas darbinieki, jaunietis ir vietējais iedzīvotājs, kurš dzīvo netālu no slepkavības vietas. Policijas darbinieki noskaidro slepkavības motīvus.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!