Foto: LETA

Valsts policija (VP) sākusi administratīvā pārkāpuma procesu par kāda vīrieša agresīvu uzvedību, draudēšanu policistiem un darba traucēšanu, portālu "Delfi" informēja VP pārstāve Dace Kalniņa.

6. martā Aizkraukles pagastā policisti pildīja dienesta pienākumus ceļu satiksmes uzraudzībā un sabiedriskās kārtības nodrošināšanā, kad kāds vīrietis vairākkārt centās izraisīt konfliktu, uzvedās agresīvi un draudēja ar fizisku izrēķināšanos, kā arī uz aizrādījumiem nereaģēja.

Policijā par notikušo sākts administratīvā pārkāpuma process par amatpersonas likumīgo prasību nepildīšanu un amatpersonas darbības traucēšanu, par ko var tikt piemērots brīdinājums vai naudas sods līdz 700 eiro.

Kopumā pagājušajā diennaktī Valsts policijas Zemgales reģiona pārvaldes Aizkraukles iecirknī saņemta informācija par 19 gadījumiem, kad iedzīvotāji vērsušies pēc palīdzības policijā, vai konstatēts, ka noticis noziedzīgs nodarījums.

Ceļu satiksmes uzraudzības jomā pieņemti septiņi administratīvo pārkāpumu lēmumi, tai skaitā seši par atļautā braukšanas ātruma pārsniegšanu. Reģistrēts viens ceļu satiksmes negadījums bez fiziski cietušām personām.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!