Foto: Valsts policija

Valsts policijas Rīgas reģiona pārvalde aicina atsaukties personas, kas redzējušas attēlā redzamo vīrieti un ir informētas par viņa iespējamo atrašanās vietu.

Vīrietis tiek meklēts par dzimumnoziegumu izdarīšanu pret mazgadīgajām.

Meklējamais ir 165 -170 centimetrus garš, viņam ir tumši īsi mati un biezas, tumšas uzacis, šaura piere, pumpaina seja ar rētām, iešķībs deguns, uz rokām ir dzimumzīmes.

Par dzimumnoziegumu izdarīšanu meklējamais nēsā baltu T-kreklu ar zilām svītrām, brūnas bikses, baltus spora apavus ar sarkaniem uzrakstiem sānos. Ap roku viņam apsiets striķītis, kaklā nēsā ķēdīti ar krustiņu.  

Valsts policijas Rīgas reģiona pārvalde aizdomās par dzimumnoziegumu
izdarīšanu pret mazgadīgajām meklē attēlā redzamo vīrieti. Aizdomās turamais tiek meklēts par diviem Pārdaugauvā notikušiem uzbrukumiem mazgadīgām - astoņus un desmit gadus vecām meitenēm. Noziedznieks saviem upuriem sekojis liftā, kur uzbrucis saviem upuriem. Policija šo noziegumu izmeklēšanā iesaistījusi lielus kriminālpolicijas resursus. 

Personas, kas ir redzējušas attēlā redzamo vīrieti vai zina viņa iespējamo atrašanās vietu policija aicina zvanīt pa tālruņiem 67086546 vai 67086677.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!