Foto: DELFI
Par informāciju, kas palīdzētu notvert tā dēvēto Imantas pedofilu, palielināta iepriekš solītā atlīdzība, portālu "Delfi" informēja kompānijā "Akvalife".

Kompānijas "Akvalife" un fitnesa akadēmijas "Sportima" iniciatīvai pievienojies uzņēmums "Mobilemonsters", kas naudas atalgojuma summu palielinājis par 1500 eiro.

Iepriekš "Akvalife.eu" un "Sportima" bija izsludinājušas 2500 eiro vērtu atlīdzību par informāciju, kas varētu palīdzēt notvert Imantas pedofilu. Atlīdzības fondu veidoja 1000 eiro, kurus persona varēs saņemt skaidrā naudā, savukārt 1500 eiro vērtībā kā balva tiks piešķirts fitnesa kluba "Sportima" VIP abonements.

"Pedofils ir jānotver, kamēr viņš nav pastrādājis jaunu noziegumu. Par viņa nākamo upuri var kļūt Jūsu bērns," paziņojumā norāda Kompānijas "Mobilemonsters" valdes loceklis Igors Blužmanis, divu meitu tēvs.

Jau vēstīts, ka pedofila uzbrukumos cietušas četras mazas meitenes Imantā. Policijas rīcībā ir iespējamā vainīgā fotorobots un DNS.

Iedzīvotāji, kuri var sniegt palīdzību noziedznieka notveršanā, tiek lūgti zvanīt policijai pa tālruni 67 086 546, 110 vai ziņot anonīmi - 67 086 677.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!