Rīgas Galvenās policijas pārvaldes (RGPP) darbinieki, sadarbībā ar Valsts policijas darbiniekiem kādā Sadovņikova ielas namā, Rīgā, aizdomās par narkotisko vielu realizāciju personu grupā, aizturējuši trīs personas, informēja policijas pārstāvis Edgars Dudko.
No dzīvokļa pārdoto narkotiku ikdienas apgrozījums sasniedzis vidēji 1000 latus un zināms, ka daļa pircēju bijuši jaunieši no apkārtnē esošajām skolām. Tāpat noskaidrots, ka narkotiku tirdzniecības punkts atradies Rīgas Domes sociālajā dzīvoklī.

Dzīvoklis bijis labi aprīkots: policijas aizkavēšanai bija uzstādītas metāla durvis un logu režģi, kā arī dzīvokļa saimnieki policijas ielaušanās gadījumā bija sagatavojuši krāsni, kurā iznīcināt lietiskos pierādījumus.

Uz vietas policijai no nelegālās aprites izdevies izņemt 50,8517 gramus izžāvētas marihuānas. Par minēto faktu RGPP Kriminālpolicijas pārvaldē uzsākts kriminālprocess par narkotisko un psihotropo vielu neatļautu iegādāšanos, glabāšanu un realizēšanu nelielā apmērā un narkotisko vielu lietošanu bez ārsta nozīmējuma.

Aizturēts 1975.gadā dzimis vīrietis un divas – 1954. un 1983.gadā dzimušas sievietes. Diviem aizturētajiem kā drošības līdzeklis piemērots apcietinājums, bet jaunākajai no aizturētajām kā drošības līdzeklis piemērota policijas uzraudzība, jo viņas apgādībā atrodas divi mazi bērni.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!