Aizvadītajā nedēļā Organizētās noziedzības apkarošanas pārvaldes darbinieki sadarbībā ar Galvenās Muitas Kriminālpārvalde un Drošības policijas darbiniekiem aizdomās par nelikumīgu narkotisko vielu apriti aizturēja divus vīriešus pie kuriem atrada un atsavināja vairāk nekā 200 gramus hašiša.
2005.gada 23.decembrī, Rīgas starptautiskajā autoostā aizdomās par nelikumīgu narkotisko vielu apriti tika aizturēti 1982.gadā dzimis vīrietis un 1981.gadā dzimis vīrietis.

Pie aizturētajiem policijas darbinieki atrada un atsavināja 212 gramus hašiša, kā vērtībā nelegālajā apritē sasniedz Ls 2 120, informēja Valsts policijas preses un sabiedrisko attiecību birojs.

Kā liecina policijas rīcībā esošā informācija abi aizturētie narkotiskās vielas ieveduši no Lielbritānijas un, iespējams, tās bija paredzētas izplatīšanai Latvijā.

Par minēto faktu uzsākts kriminālprocess par narkotisko vielu neatļautu iegādāšanos, glabāšanu lielos apmēros un pārvietošanu pāri Latvijas Republikas robežai jebkādā nelikumīgā veidā, kas paredz sodu ar brīvības atņemšana uz laiku no pieciem līdz desmit gadiem, konfiscējot mantu vai bez mantas konfiskācijas un ar policijas kontroli uz laiku līdz trim gadiem.

Policijā turpinās izmeklēšana ar mērķi noskaidrot citas iespējamās personas, kas saistītas ar minētā noziedzīgā nodarījumu izdarīšanu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!