Valsts policijas (VP) darbinieki aizdomās par narkotiku tirdzniecību Rīgā un Bauskā aizturējuši četrus cilvēkus, no kuriem trīs jau agrāk sodīti par dažādiem likumpārkāpumiem.
Valsts policijas Preses un sabiedrisko attiecību birojs informēja, ka 1.septembrī Organizētās noziedzības apkarošanas pārvaldes darbinieki Rīgā, Rostokas ielā, aizturēja 1973.gadā dzimušo Gitu, kura agrāk sodīta par huligānismu un laupīšanas izdarīšanu.

Policisti aizturēja arī 1981.gadā dzimušo Sergeju, kurš jau agrāk policijas redzeslokā nonācis par zādzību izdarīšanu un narkotisko vielu nelegālu glabāšanu, kā arī aizturēta 1979.gadā dzimsī Jolanta un kāds 17 gadus vecs pusaudzis, kurš jau agrāk policijas redzeslokā nonācis par laupīšanu.

Pie aizturētajiem policisti atrada un atsavināja 84,704 gramus marihuānas, kuru melnā tirgus vērtība ir aptuveni 850 latu.

Ierosināta krimināllieta pēc Krimināllikuma 253.panta 2.daļas par narkotisko vielu neatļautu glabāšanu realizācijas nolūkā.

2.septembrī Rīgas pilsētas Zemgales priekšpilsētas aizturēto Gitu, Sergeju un Jolantu apcietināja, bet Atvaram piemērots drošības līdzeklis - paraksts par dzīves vietas nemainīšanu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!