Vienkārša ideja ātrām ģimenes vakariņām.

::recepte::

Sīpolus un ķiplokus sagriez mazos kubiciņos. Nomazgā un nosusini svaigos spinātus. Ja spināti ir saldēti, ļauj tiem atlaisties un nolej izveidojušos ūdeni. Izvāri makaronus.

Apcep sīpolus un ķiplokus un pievieno sakapātus konservētos tomātus un to sulu.

Sajauc Knorr Fix ar saldo krējumu un ūdeni un ielej maisījumu pannā. Cep 5 minūtes.

Pievieno spinātus un cep vēl 2 minūtes.

Kad norādītais laiks ir pagājis, pievieno makaronus, vāri vēl brītiņu. Samaisi un pasniedz nekavējoties.

9Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

300 gspageti makaroni200 gsvaigi vai saldēti spināti1 gab.Knorr FIX spageti Bolognese400 gkonservēti tomāti100 mlsaldais krējums100 mlūdens1 gab.sīpoli2 gab.ķiploka daiviņas2 ĒKeļļa

Sagatavošana

1

Sīpolus un ķiplokus sagriez mazos kubiciņos. Nomazgā un nosusini svaigos spinātus. Ja spināti ir saldēti, ļauj tiem atlaisties un nolej izveidojušos ūdeni. Izvāri makaronus.

2

Apcep sīpolus un ķiplokus un pievieno sakapātus konservētos tomātus un to sulu.

3

Sajauc Knorr Fix ar saldo krējumu un ūdeni un ielej maisījumu pannā. Cep 5 minūtes.

4

Pievieno spinātus un cep vēl 2 minūtes.

5

Kad norādītais laiks ir pagājis, pievieno makaronus, vāri vēl brītiņu. Samaisi un pasniedz nekavējoties.

Ieteikums: Pirms pasniegšanas pārkaisi ar mocarellas sieru.

Ar Fix Spaghetti Bolognese Jūs pagatavosiet izcili garšīgu un biezu Boloņas mērci. Tā radīšanai tika izmantoti 3 svaigi tomāti, kas tika izkaltēti un tad sajaukti ar tipiskām itāļu garšvielām, stāsta Knorr šefpavārs Pjotrs Muravski.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!