Foto: stock.xchng

Trešdien, 27. aprīlī Valsts policijas (VP) darbinieki Iļģuciemā aizturēja 1986. gadā dzimušu vīrieti, kurš ar vairākiem naža dūrieniem ir mēģinājis nogalināt citu vīrieti, informē VP.

26. aprīlī ap plkst. 22.00 VP saņēma informāciju par jaunu vīrieti, kurš ar vairākām durtām brūcēm krūškurvja un muguras apvidū nogādāts slimnīcā.

Izmeklēšanas laikā likumsargi noskaidroja, ka vīrieti, visticamāk, sadūris kāds viņa paziņa, kurš viesojies cietušā dzīvoklī Imantā, Bebra ielā. VP informācija liecina, ka abu vīriešu starpā izcēlies konflikts.

Aizdomās turētais viesis kļuvis ļoti agresīvs, sitis mājas saimnieku ar rokām un kājām, bet pēc tam izdarījis vairākus dūrienus ar nazi. Pēc VP rīcībā esošās informācijas, uzbrucēja mērķis bija jauno vīrieti nogalināt.

VP uzsāka iespējamā noziedznieka meklēšanu. Par spīti tam, ka viņš slēpās, Rīgas Kurzemes iecirkņa policisti trešdien, 27. aprīlī, iespējamo noziedznieku Iļģuciemā aizturēja.

Pret aizturēto jau iepriekš uzsākts viens kriminālprocess par miesas bojājumu nodarīšanu, un viņš ir sodīts par narkotisko vielu nelikumīgu apriti un zādzībām.

Saistībā ar 26. aprīlī izdarīto noziegumu tagad pret 1986. gadā dzimušo vīrieti uzsākts kriminālprocess arī par slepkavības mēģinājumu.

Tiesa piektdien lems jautājumu par drošības līdzekļa apcietinājuma piemērošanu aizdomās turamajam.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!